Kies Een Gerenommeerd Slotenmakerbedrijf

Bent u ooit uit uw voertuig of huis geschroefd? Het kan zijn dat u uw autosleutels niet kunt vinden of dat u zich buiten uw huis hebt gehouden. De eerste overpeinzingen zijn meestal om naar dierbaren te gaan voor hulp of een stel extra sleutels, maar dit kan niet werken. De volgende fasen zijn om contact op te nemen met een slotenmaker in uw ruimte. In ieder geval moet u, voordat u alles met de slotenmakerzaak afrondt, nadenken over de onwrikbare kwaliteit en betrouwbaarheid van de organisatie. De Federal Trade Commission (FTC), het verzekeringskantoor voor shoppers van het land, heeft onthuld dat sommige slotenmakerorganisaties reclame kunnen maken in de telefoongids van uw buurt, maar op geen enkele manier in de buurt zijn. Het meest buitengewoon afschuwelijk is dat deze ‘experts’ misschien helemaal geen deskundige voorbereiding hebben gehad en uw eigendommen nog meer kunnen schaden.

Controleer de plaats van de slotenmaker

Dit is eerder opgemerkt en gedetailleerd door de FTC: een organisatie die niet in uw ruimte is gevestigd, heeft een naam voor zijn bedrijf die lijkt op de naam van andere slotenmakers in de buurt. Deze organisatie publiceert in de bedrijfsrepository en online catalogi met behulp van een telefoonnummer in een woonwijk. Desalniettemin is er in werkelijkheid geen winkelgevel en wordt het buurtnummer verplaatst naar een plek ver van uw nabijgelegen stad. Dan mag u op dat moment geen verklaring voor de slotenmakeradministratie of een valse verklaring krijgen. Op het moment dat de slotenmaker verschijnt, heeft hij misschien meer geld nodig en voelt u zich gedwongen en vast te zitten. Als de slotenmaker gewoon contant geld accepteert, is dat bovendien een teken dat het bedrijf zeker geen geloofwaardige buurtslotenmaker is.

Soms kun je deze oneerlijke “buurtslotenmakers” herkennen omdat ze verschillende berichten kunnen hebben – in sommige gevallen meer dan 30 berichten op een enkel telefoonnummer. Deze lading berichten staan ​​onder verschillende namen, maar de telefoonnummers zijn volledig afgestemd op een eenzame focal call-community. Daar worden beheerders, die misschien geen voorbereide mensen zijn, uit uw gebied gestuurd.

Er zijn betrouwbare en legitieme slotenmakersorganisaties in de buurt. De beste suggestie is om uw onderzoek en de nodige ijver te doen voordat u wordt beveiligd of een slotenmaker in een crisissituatie terechtkomt. Misschien overweegt u de beveiliging van uw huis uit te breiden door nachtschootsloten te introduceren, sloten en toegangssleutels te vervangen, of in ieder geval een raamwerk voor huiswaarschuwingen in te voeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *