Top cryptocurrency-prijzen vandaag: Bitcoin, Ethereum, Solana tellen op tot 3%

De wereldwijde cryptomarktkapitalisatie steeg met ongeveer 2 procent tot $ 2,87 biljoen in vergelijking met de laatste dag. Het totale cryptomarktvolume daalde echter tot 8 procent tot $ 87,71 miljard.

New Delhi

na het boeken van winst in de weekendpauze, waren de grote cryptocurrencies maandag weer in actie. De gezondere dollar dekte de winsten echter af. Afgezien van de twee stablecoins en Cardano, handelden zeven van de top 10 cryptocurrencies hoger om 9.30 uur IST. De winst was echter marginaal.

De wereldwijde cryptomarktkapitalisatie steeg met ongeveer 2 procent tot $ 2,87 biljoen in vergelijking met de laatste dag. waar kan ik bitcoins kopen? Het totale cryptomarktvolume daalde echter tot 8 procent tot $ 87,71 miljard. De investeringen van Indiërs in crypto zijn het afgelopen jaar gegroeid van ongeveer $ 200 miljoen tot bijna $ 40 miljard

NFT markt

De NFT-markt zag gisteren een grote volumepiek op open zee, wat aangeeft dat de markt de bodem al had kunnen vinden en nu klaar is voor een nieuwe bull-cyclus, zei Hitesh Malviya, oprichter van itsblockchain.com.

“Een paar opmerkelijke NFT-collecties zoals doodle, mutant ape yacht club zijn de afgelopen twee dagen met 80-90 procent gestegen. solana bitvavo koers is gestegen. We kunnen verwachten dat andere NFT-collecties de komende dagen hun voorbeeld zullen volgen”, voegde hij eraan toe.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *