Liefde in het water

Ziek van naar een diner en een film gaan voor date night? Ja, wij ook. Als liefhebber van het buitenleven, wil je buiten blijven – niet urenlang opgesloten zitten in een donkere bioscoop. En de kans is groot dat de persoon die je aantrekt er net zo over denkt.

Als je op zoek bent naar een verandering van je huidige date-avond (of date-dag) routine, overweeg dan SUP als een dating activiteit. Echter, je moet wel een stand up paddleboard kopen om te beginnen met je nieuwe date avontuur!

Romantisch

SUP is niet alleen bedoeld voor adrenaline junkies. Veel mensen vinden het heerlijk om te paddleboarden op rustig water terwijl ze genieten van wat zalige rust en tijd voor zichzelf. Als je ervoor kiest om deze unieke tijd alleen te delen met een andere persoon, laat je die persoon meteen zien hoeveel je om hem of haar geeft en hoe graag je wilt dat deze relatie groeit. Suppen kan op liefdesgebied dus veel beteken.

Maar om paddleboarden romantisch te houden, zijn er een paar tips waar je rekening mee moet houden.

Bestemming 

Paddleboarden als duo gaat beter als je een einddoel voor ogen hebt. Als je eenmaal een ontmoetingsplek hebt, kies dan een bestemming waar jullie samen naartoe kunnen peddelen. Dit kan een strand zijn, een restaurant, of ergens anders waar het leuk is.

De sleutel tot het kiezen van een goede bestemming is om het relatief dichtbij te houden. Houd rekening met de sportiviteit en passie voor SUP van je date. Je wilt geen bestemming kiezen die 10 mijl ver is als je date het paddleboarden liever beperkt tot minder dan 5 mijl per keer. Als je dat doet, eindig je met een chagrijnige, vermoeide en minder dan enthousiaste date aan het einde van je reis.

Je zou ook evenementen in de buurt kunnen overwegen. Als je bijvoorbeeld weet dat er vuurwerk is in de buurt, kijk dan of je het vanaf het water kunt zien. Peddel naar een plek waar het veilig is om van het vuurwerk te genieten en kijk hoe je romantiek en de lucht oplichten.

En denk eraan, je zult terug moeten peddelen. Door de afstand klein te houden, maak je je afspraakje leuk zonder het risico op vermoeidheid die de stemming van het moment wegneemt.

Eten

Laten we eerlijk zijn. Iedereen is een beetje gelukkiger met wat eten in zijn buik. Vergeet niet een paar snacks of een picknicklunch mee te nemen voordat je op paddleboard gaat – vooral als je niet naar een restaurant gaat als bestemming.

Picknicklunches kunnen vooral romantisch zijn als je een rustig plekje op het water kiest. Jullie zijn dan afgezonderd en kunnen ongestoord alleen zijn, omringd door het zeeleven onder jullie. Dit is het soort intimiteit dat een relatie een boost kan geven en jullie romantiek naar nieuwe hoogten kan brengen. Blijf langer op het water door u en uw date te voeden. Als je geen eten inpakt, ga je sneller terug naar de kustlijn dan je waarschijnlijk zou willen.

Verrassing 

Wil je je afspraakje echt versteld doen staan? Verras haar dan met iets langs je route.

Deze verrassing kan zo simpel zijn als het meebrengen van een paar kaarsen om op je paddleboard te zetten terwijl je geniet van je picknick lunch, of zo complex als iemand inhuren om een tiki-torch verlicht feestmaal voor je samen te stellen wanneer je aankomt op een strandbestemming. Wat je ook doet, verras je date met iets onverwachts. Het zal van een normale activiteit iets buitengewoons maken.

Gelukzaligheid

Denk je dat SUP klinkt als een romantische dating activiteit? Dat vinden wij ook. In feite, we zouden zelfs zo ver gaan om te wedden dat de makers van The Bachelor zou kunnen vangen op deze hot trend binnenkort ook. Tot die tijd, voeg wat frisse lucht, zon en water aan uw volgende datum d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *